Kumpulan Mp3 Lagu Dangdut Koplo Terbaru, Paling Populer & Hitz

0
863

6. Inul Daratista – Buaya Buntung

Dasar kau buaya buntung tung
Pacaran kau itung itung tung
Dasar kau buaya buntung, mencari untung

Kamu datang cuma bawa cinta ta
Kamu datang cuma bawa sayang yang
Apa aku harus makan cinta, dasar buaya

Buaya buntung, buntung dong

Dasar kau buaya buntung tung
Pacaran kau itung itung tung
Dasar kau buaya buntung, mencari untung

Mau makan mau makan mau makan, maunya dibeliin
Mau minum, mau minum, mau minum, maunya diambilin
Mau pergi, mau pergi jalan-jalan, maunya dibayarin
Minta ini, minta itu, minta anu, maunya diturutin

Punya pacar cuma modal dengkul
Tiap hari ngomongnya sebakul
Punya pacar cuma cari untung
Memang dasar kau buaya buntung

Dasar kau buaya buntung tung
Pacaran kau itung itung tung
Dasar kau buaya buntung, mencari untung

Mau makan mau makan mau makan, maunya dibeliin
Mau minum, mau minum, mau minum, maunya diambilin
Mau pergi, mau pergi jalan-jalan, maunya dibayarin
Minta ini, minta itu, minta anu, maunya diturutin

Punya pacar cuma modal dengkul
Tiap hari ngomongnya sebakul
Punya pacar cuma cari untung
Memang dasar kau buaya buntung

Dasar kau buaya buntung tung
Pacaran kau itung itung tung
Dasar kau buaya buntung, mencari untung

Kamu datang cuma bawa cinta ta
Kamu datang cuma bawa sayang yang
Apa aku harus makan cinta, dasar buaya

Buaya buntung, buntung dong

Dasar kau buaya buntung tung
Pacaran kau itung itung tung
Dasar kau buaya buntung, mencari untung

7. Via Vallen – Jerit Atiku

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

8. Via Vallen – Secawan Madu

Secawan madu yang kau berikan
Tapi mengapa kau tumpahkan
Ku bangun cinta yang menjanjikan
Dirimu pula yang menghancurkan

Tega teganya ketulusan ku
Kau balas kecurangan mu
Pandainya engkau bersilat lidah
Cinta bagimu hanyalah senjata

Semula kumengagumi
Cinta dan ketulusanmu
Hingga diriku jatuh terbuai
Dalam bujuk dan rayumu

Setelah puntu hatiku
Telah terbuka untukmu
Ternyata aku engkau jadikan
Hanya koleksi cintamu

Pedih sengguh pedih
Bak tertusuk seribu duri

9. Via Vallen – Lali Rasane Tresno

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang

Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo

Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo
Snajan ati iki loro
Aku ra popo
Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget

Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah
kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
pengen balen karo aku
Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku

Sory-sory to say deh
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Sakjembare laut samudro

Bakal tak sebrangi
Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati nanging ngopo
kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

Sudah lupakan saja
cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita
sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang

10. Via Vallen – Sayang

Sayang
Opo kowe krungu jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Rabakal luntur treno ku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Kowe wes tak wanti wanti
Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Ra bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangis e ati ku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jero ning ati
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
Percoyo opo pemujamu
Cintamu tetap abadi